Sterk netwerk
GroupAuto Nederland is een sterk samenwerkingsverband tussen onafhankelijke grossiers, universele autobedrijven en vooraanstaande (inter)nationale leveranciers. Samen vormen zij een sterk netwerk.

Sterke partnerships met leveranciers
De meerwaarde van sterke samenwerkingsverbanden binnen GroupAuto is heel logisch: aan de inkoopzijde worden sterke partnerships aangegaan met diverse vooraanstaande (inter)nationale leveranciers voor producten, diensten en ondersteuning op andere vlakken. Dit om zowel de GroupAuto grossiers als de klanten (autobedrijven) van deze grossiers een optimaal aanbod te kunnen bieden. Aan de verkoopkant zijn er maar liefst 50 grossiers (70 vestigingen) en duizenden autobedrijven die graag gebruik willen maken van het productaanbod, diensten en support van deze leveranciers.

Samen sterk als (inter)nationale grossiers
Via GroupAuto bundelen de onafhankelijke grossiersleden al hun krachten. Zo delen de leden elkaars kennis en ervaring tijdens deze gezamenlijke bijeenkomsten en worden zij optimaal voorzien van relevante informatie. Daarnaast voeren zij gezamenlijke activiteiten via GroupAuto uit, zoals online en offline marketing, organiseren van congressen/seminars, beurzen en overige bijeenkomsten en slimme IT-oplossingen. Ook de rol van GroupAuto International met maar liefst 1.417 grossiersleden (met in totaal 3.985 vestigingen) speelt een belangrijke rol in het delen van informatie, expertise en ervaring op internationaal niveau.

Optimaal support voor autobedrijven
Naast een uitgebreid productaanbod behoort het ontwikkelen en aansturen van garageformules ook tot de activiteiten van GroupAuto. Er zijn diverse formules voor universele autobedrijven, namelijk AUTOEXCELLENT, CarXpert en CarXpert Service Partner. Daarnaast kunnen specialisten lid worden van het DiagnoseXpert netwerk.

Business is people
Kortom: GroupAuto omvat een sterk netwerk, waarbij er regelmatig contact is tussen grossiers, leveranciers en garagehouders. Persoonlijk contact met elkaar is ‘key’. Het motto van GroupAuto is niet voor niks ‘Business is people’!