Over GroupAuto Nederland
GroupAuto Nederland is een sterk samenwerkingsverband bestaande uit onafhankelijke grossiers, universele autobedrijven en vooraanstaande leveranciers. Samen vormen zij een sterk netwerk. GroupAuto Nederland is opgericht in 1991 en telt 50 onafhankelijke grossiers (70 vestigingen) in automaterialen, gereedschappen en voertuigtechnische specialisten.

Sterke partnerships
Als overkoepelende organisatie faciliteert GroupAuto Nederland haar aangesloten grossiers in goede afspraken met diverse partnerleveranciers over assortiment, prijscondities en leveringen en high-end IT-oplossingen (online portalen). Daarnaast biedt zij de klanten (autobedrijven) van grossiers optimale technische, facilitaire en marketingsupport via haar garageformules (AUTOEXCELLENT, CarXpert, CarXpert Service Partner en Happy Driver Center). Ook werkt GroupAuto aan diverse innovaties, zoals een telematica oplossing, waar de grossiers en autobedrijven uiteindelijk de vruchten van plukken. GroupAuto weet dit te realiseren door het aangaan van sterke partnerships met vooraanstaande (inter)nationale leveranciers.

Clubgevoel ‘Business is People’
Naast een optimaal support vanuit GroupAuto Nederland, wordt ook het delen van informatie, kennis en ervaringen onderling zeer gewaardeerd door de GroupAuto leden. Onafhankelijk en toch onderdeel zijn van een club wordt als waardevol ervaren. Persoonlijk contact met elkaar is ‘key’. Het motto van GroupAuto is niet voor niks ‘Business is people’! GroupAuto weet hoe belangrijk persoonlijk contact en met elkaar samenwerken is. Daarom organiseren wij met regelmaat bijeenkomsten, seminars en congressen, waar grossiers, autobedrijven en leveranciers elkaar kunnen treffen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Internationaal samenwerkingsverband
GroupAuto Nederland maakt als aandeelhouder en lid deel uit van GroupAuto International. Het werken in internationaal verband maakt GroupAuto nog sterker als het gaat om vooraanstaande partnerleveranciers, high-end IT-oplossingen en innovaties. GroupAuto International heeft verdeeld over 5 continenten en 70 landen, ruim 1500 grossiers en meer dan 12.500 verkooppunten. Dit internationale volume is uiteraard belangrijk bij het aangaan van sterke partnerships met partnerleveranciers en biedt ook voordelen bij het ondersteunen en vermarkten van garageformules als CarXpert, AUTOEXCELLENT en Happy Driver Center. Hieronder de cijfers in beeld van GroupAuto International.