Internationale organisatie
GroupAuto Nederland is aandeelhouder en lid van GroupAuto International, samen met tweeëntwintig zusterorganisaties in de hele wereld. Dit creëert een enorm volume: de grofweg 1.417 onafhankelijke grossiers (met 3.985 vestigingen) van GroupAuto hebben in 2016 samen zo’n 20 miljard euro aan onderdelen omgezet. En die omzet stijgt ieder jaar. Dat internationale volume is uiteraard belangrijk bij het aangaan van sterke partnerships en biedt ook voordelen bij het ondersteunen en vermarkten van garageformules als CarXpert en AUTOEXCELLENT.

Onafhankelijkheid

De zelfstandige, financieel van elkaar onafhankelijke en regionaal sterke leden van GroupAuto werken samen in een coöperatie die hun belang voorop stelt. Op ieder niveau hebben de ondernemers inspraak in hun formuleplan. GroupAuto biedt de eerlijkste en meest transparante samenwerkingsvorm in de aftermarket, op basis van vrij ondernemerschap. Zowel voor de eigen grossiers en technische specialisten als hun afnemers, de universele bedrijven.

Caucasian man holding a glass or crystal ball, copy space on the left side of the image. Magician or fortuneteller background concept over white.

Garageformules: loyaliteitsprogramma’s
GroupAuto biedt meerdere garageformules waar een aangesloten grossier zijn autobedrijven mee kan ondersteunen. Via elke garageformule zitten voordelen voor het autobedrijf, zoals de toegang tot makkelijk online onderdelen aanschaffen, keuze uit meer dan 500.000 hoge kwaliteit auto-onderdelen, toegang tot technische data, gebruik maken van diverse marketingfaciliteiten en profiteren van de vele deals die gemaakt zijn met vooraanstaande partnerleveranciers.

Geïnteresseerd?
Bent u als grossier geïnteresseerd in de mogelijkheden die GroupAuto Nederland u kan bieden? Neem dan contact met ons op.