Grossiernetwerk

Internationaal samenwerkingsverband
GroupAuto Nederland is een sterk samenwerkingsverband bestaande uit onafhankelijke grossiers, universele autobedrijven en vooraanstaande partnerleveranciers. Samen vormen zij een sterk netwerk.

GroupAuto
GroupAuto Nederland maakt als aandeelhouder en lid deel uit van GroupAuto International. GroupAuto International is hét internationale samenwerkingsverband van maar liefst 1.417 onafhankelijke grossiers (3.985 vestigingen) in automaterialen, gereedschappen en voertuigtechnische specialisten. In 2016 hebben onze grossiers in totaal zo’n 20 miljard euro aan onderdelen omgezet. En die omzet stijgt ieder jaar.

Service
Als overkoepelende organisatie biedt GroupAuto Nederland, zowel grossiers als autobedrijven, volop marketingsupport, een breed productaanbod, high-end IT-oplossingen en een uitgebreide technische ondersteuning. Dat doet zij door het aangaan van sterke partnerships met vele partnerleveranciers uit het hoogste segment. Persoonlijk contact, het delen van informatie, kennis en ervaringen met elkaar is ‘key’. Het motto van GroupAuto is niet voor niks ‘Business is people’!