CarXpert

CarXpert
CarXpert is een fullservice garageconcept en is hét professionele netwerk van universele autobedrijven. In ruim 20 landen binnen Europa zijn er meer dan 6.370 CarXpert autobedrijven. En dat aantal groeit ieder jaar.

Support
Een CarXpert autobedrijf ontvangt een optimale ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Hierdoor kan het CarXpert autobedrijf haar klanten volledig van dienst zijn. Op dit moment wordt er internationaal gewerkt aan technisch slimme oplossingen voor haar formuledeelnemers, zoals remote diagnose en telematica.

Waarom deelnemen?

Bent u op zoek naar een garageconcept, waar u terecht kunt voor volop marketing en technisch support? Dan bent u bij CarXpert aan het juiste adres. Waarom?

* Uw persoonlijke wensen vinden wij erg belangrijk.

*
 Ons doel is u continu voorzien van een optimale marketingondersteuning.

* Wij denken met u mee als het gaat om omzet verhogen in uw autobedrijf.

*
 Wij bieden u opleidingen als het gaat om het up-to-date houden van de technische kennis van uw monteurs.

* Wij werken continu aan innovatieve oplossingen waar u als deelnemer de vruchten van kunt plukken.

* Wij werken nauw samen met diverse organisaties, zodat u kunt profiteren van kortingen.

* Heeft u uitdagingen? Wij denken graag met u mee.

* Onze accountmanagers (team) staan altijd voor u klaar!

Ondersteuning

U ontvangt volop support op het gebied van marketing, techniek en facilitair.

Marketing ondersteuning
Als het gaat om marketing wordt uw bedrijf op maat ontzorgd. U moet dan denken aan een op maat gemaakte CarXpert website, een CarXpert app, posters, advertenties, socialmedia-ondersteuning enzovoorts. Deze middelen worden voor u beschikbaar gesteld.

Technische ondersteuning
Op het gebied van technische ondersteuning ontvangt u diverse opleidingen, trainingen en workshops voor uw monteurs. Ook krijgt u toegang tot relevante technische data.

Betere prestaties en meer winst?
Wilt u werken aan betere prestaties en meer winst? Dat kan via de formule CarXpert. Zo kunt u gebruikmaken van het omzetverhogende programma WESP. Via wekelijkse rapporten kunt u continu monitoren of u de juiste beslissingen neemt, waar u omzet laat liggen en ziet u hoe uw collega’s het doen.

Facilitaire ondersteuning
Tot slot kunt u via CarXpert gebruik maken van diverse andere interessante afspraken, die met leveranciers zijn gemaakt. Ook hier kunt u als formuledeelnemer van profiteren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten en/of een CarXpert worden? Neem dan contact op via ons contactformulier, 035-5429350 of emailadres info@carxpert.nl. U vindt ook meer informatie op www.carxpert.nl.