AUTOEXCELLENT

AUTOEXCELLENT
De formule AUTOEXCELLENT is een solide premium werkplaatsconcept voor de grotere werkplaatsen. Een internationale formule waarbij aangesloten garagebedrijven continu aan hoge eisen dienen te voldoen. Eisen onder andere op het gebied van technische kennis, apparatuur, kwaliteit van de dienstverlening en uitstraling, waarbij het aangesloten autobedrijf volop tailermade support ontvangt.

Premium service
AUTOEXCELLENT ondersteunt het autobedrijf om een eenduidig service- en kwaliteitsniveau te bieden richting automobilisten. Dat is de reden dat een AUTOEXCELLENT autobedrijf aan hoge eisen dient te voldoen en continu aan technologie en innovatieve oplossingen dient te werken. Dit allemaal om een optimale dienstverlening richting automobilisten te kunnen en blijven waarborgen. Niet alleen nu, maar ook zeker in de toekomst. Service, kwaliteit en prijs zijn tenslotte de belangrijkste pijlers voor een hoge klanttevredenheid.

Multimerken specialist
AUTOEXCELLENT autobedrijf zijn bedrijven die in alle merken gespecialiseerd zijn. Daarnaast zijn alle AUTOEXCELLENT autobedrijven lid van de brancheorganisatie BOVAG, waarmee ze ook voldoen aan gestelde kwaliteitsnormen.

Excellente ondersteuning
Een aangesloten autobedrijf ontvangt op maat gemaakte excellente ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Hierdoor kan het AUTOEXCELLENT autobedrijf haar klanten volledig van dienst zijn. Op dit moment wordt er internationaal gewerkt aan technisch slimme oplossingen voor haar formuledeelnemers, zoals remote diagnose en telematica.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.autoexcellent.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 035-3030979 of emailadres info@autoexcellent.nl.

Waarom deelnemen?

Hét verschil maken
Wilt u met uw autobedrijf het verschil maken? Excelleren in uw dienstverlening richting uw klanten? U zoekt daarbij professioneel support, dan bent u bij AUTOEXCELLENT aan het juiste adres. Waarom?

* Ons doel is om u in alle opzichten te laten excelleren in uw dienstverlening richting uw klanten

* Wij werken continu aan slimme en innovatieve oplossingen waar u als deelnemer het verschil kunt maken

* Wij denken met u mee als het gaat om omzet verhogen in uw autobedrijf

* Uw persoonlijke drive en wensen vinden wij erg belangrijk en daarom bieden wij u support op maat

* Wij bieden u opleidingen als het gaat om het up-to-date houden van de technische kennis van uw monteurs

* Wij werken nauw samen met diverse organisaties, zodat u kunt profiteren van kortingen.

* Onze accountmanagers (team) staan altijd voor u klaar!

Meer weten?
Wilt u meer weten en/of AUTOEXCELLENT worden?

Excellente ondersteuning

Marketingsupport
Een AUTOEXCELLENT autobedrijf ontvangt volop marketingondersteuning, zoals een persoonlijke website, de AUTOEXCELLENT app, op maat gemaakte advertenties, posters, socialmedia-stramienen, diversiteit aan give aways voor uw klanten, een persoonlijk marketingplan en noem maar op. Diverse op maat gemaakte ondersteuning zodat uw autobedrijf geregeld onder de aandacht van uw klanten komt en bestaande en nieuwe klanten nog meer aan u kunt binden.

Up-to-date blijven op technisch gebied
U kunt als AUTOEXCELLENT autobedrijf gebruikmaken van beschikbare technische data, diverse trainingen, opleidingen, cursussen en een servicedesk als het gaat om hulp bij diagnose. Daarnaast werken wij voor u verder aan technisch slimme oplossingen, zoals remote diagnose en telematica. AUTOEXCELLENT autobedrijven plukken in de nabije toekomst hier de vruchten van.

Interessante deals
Vervolgens kunt u volop profiteren van omzetverhogende tools als WESP waar wij een nauwe samenwerking mee hebben. Tot slot hebben wij diverse interessante afspraken met leveranciers gemaakt waar u als formuledeelnemer uw voordeel mee kunt doen.