Nieuws

Weer drie nieuwe deelnemers voor CarXpert

Formule CarXpert heeft twee nieuwe CarXpert deelnemers en een CarXpert Service Partner per 1 september jl. in haar netwerk verwelkomd. Het is grossier Veltink die Autoservice Dekker uit Lutten laat toetreden tot het CarXpert netwerk en grossier Jabo verwelkomt Autobedrijf Hijlkema VOF uit Wolvega. Deze autobedrijven ontvangen volop support vanuit de formule CarXpert.

De nieuwe CarXpert deelnemers

CarXpert Autoservice Dekker (Lutten) via grossier Veltink
Eigenaar Erwin Dekker: “Wij willen graag extra support op het gebied van online marketing en social media. Dit gaat ons veel tijd besparen! Hierdoor kunnen wij ons beter focussen op ons rendement in de werkplaats. Ook hier zien wij mogelijkheden via CarXpert om met name onze omzet nog verder te verhogen! Tot slot willen we onze kennis in de werkplaats op een hoog niveau houden. Dat kunnen we nu optimaal inregelen via de opleidingen vanuit de formule.”

CarXpert Autobedrijf Hijlkema VOF (Wolvega) via grossier Jabo
Eigenaar Dirk Hijlkema: “Het is onmogelijk om in je eentje met alle ontwikkelingen mee te gaan. Als autobedrijf moet je dat ook niet meer willen, maar een goede partner zoeken. Voor ons is dat CarXpert geworden.” Mede-eigenaar en broer Gijs vult aan: “Naast alle technische en marketingsupport die wij vanuit CarXpert ontvangen, willen we ook graag de vruchten kunnen plukken als het gaat om andere oplossingen, zoals telematica.”

CarXpert Service Partner
Via grossier Jari Techniek is Auto Beilen (Beilen) toegetreden tot het CarXpert Service Partner netwerk.