Nieuws

Vacature: Product Manager Automotive after-market

Product Manager Automotive after-market

GroupAuto is een (inter)nationaal samenwerkingsverband van groothandels in auto-onderdelen, gereedschap en equipment die autobedrijven toeleveren. Wij ondersteunen diverse franchiseformules onder meer met marketing en communicatie en online met verschillende ICT oplossingen. Daarnaast trainen wij automonteurs en organiseren wij veel activiteiten waaronder beurzen en congressen. Groupauto Nederland is een dynamisch bedrijf met 16 medewerkers en biedt de ruimte om je verder te ontplooien.

 

GroupAuto Nederland gevestigd in Eemnes is per direct op zoek naar een enthousiaste Product Manager Automotive.

Wat ga je doen?

Als Product Manager ben je de schakel tussen onze leden en leveranciers en de interne organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en de commerciële acties van de verschillende merken in onze productportefeuille. Je weet wat de verschillende leden wensen, welke merken belangrijk zijn in onze business en affiniteit met ICT.

In een betrokken team van 16 collega’s wordt je mede verantwoordelijk voor het artikelbestand, productassortiment, acties en communicatie-uitingen voor onze leden Je onderhandelt met de leveranciers over de beste voorwaarden op basis van onze merken en jouw marktkennis.

Samen met de Operationeel Manager bepaal je de inkoopstrategie en stel je het jaarplan en acties per productgroep op.

Wat wij van jou vragen;

  • Een afgeronde MBO – opleiding
  • Ervaring met Office365
  • Ervaring in de Automotive after-market (voorkeur)
  • Affiniteit met IT oplossingen binnen de Automotive after-market
  • iemand die wil meedenken over de te volgen strategie
  • Een pro actieve instelling en betrokkenheid
  • Hands-on mentaliteit

Meer informatie / solliciteren

Ben je toe aan je volgende stap en wil je deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Ben je enthousiast, commercieel ingesteld en klantgericht? Dan komen wij heel graag met jou in contact.

Mail je CV met motivatiebrief naar onze afdeling Personeel en Organisatie robin@groupauto.nl en dan nemen wij snel contact met je op.