Nieuws

Tweede kwartaal start met 4 nieuwe CarXperts

Auto Doe (Amersfoort), Autobedrijf Odijk (Odijk), Ronnie Dunnink Autoservice (Elst) en Bosland Cars (Rotterdam) treden op 1 mei toe tot de garageformule Carxpert van grossiersvereniging Groupauto. In totaal kwamen er dit jaar al 12 nieuwe CarXperts bij.

De nieuwe CarXpert deelnemers

CarXpert Auto Doe (Amersfoort) via grossier A28
Eigenaar Edwin van de Bor: “De reden dat we ons willen aansluiten bij CarXpert is dat ons autobedrijf dan op alle fronten klaar is voor de toekomst.” Mede-eigenaar Wilco van Nimwegen vult aan: “We hebben al jarenlang een autobedrijf en zien dat de ontwikkelingen erg snel gaan. Te snel om alles nog zelf ‘in huis’ te willen doen. Het is goed om gebruik te maken van support op het gebied van marketing en techniek.”

CarXpert Odijk (Odijk) via grossier Record
Eigenaar Marco Mans: “De uitgebreide technische support heeft voor ons de doorslag gegeven om via onze grossier Record in de formule CarXpert te stappen. Via de opleidingen blijven onze monteurs volledig bij op het gebied van techniek. Daarnaast bespaart het gebruik maken van een uitgebreide technische database ons veel tijd.”

CarXpert Ronnie Dunnink Autoservice (Elst) via grossier Elmu
Eigenaar Ronnie Dunnink: “Door CarXpert deelnemer te worden, hebben wij de oplossing gevonden voor online marketing en technische ondersteuning. Daarnaast willen we ook graag in de nabije toekomst gebruik maken van oplossingen als telematica.”

CarXpert Bosland Cars (Rotterdam) via grossier Aparts
Eigenaar Miro Babic: “Wij zien dat CarXpert ons op het lijf geschreven is. Met name de ondersteuning en tóch onszelf blijven, is wat ons erg aanspreekt. Uiteraard moeten wij goed op onze toekomst voorbereid zijn, maar ook blijven. Zeker gezien alle snelle ontwikkelingen op het gebied van techniek en telematica. GroupAuto en haar formule CarXpert gaan ons daarbij volop ondersteunen.”