Nieuws

Twee nieuwe deelnemers voor CarXpert

CarXpert heeft de formule per 1 juni 2019 met twee nieuwe CarXpert deelnemers verrijkt. Naast Autobedrijf Kaja uit Rotterdam, stelt de garageformule Car Service Krimpenerwaard uit Lekkerkerk aan als CarXpert deelnemer. Grossierlid Aparts Automaterialen heeft Autobedrijf Kaja aangesteld en grossierlid Jatech Automaterialen heeft Car Service Krimpenerwaard aangesteld. Deze GroupAuto grossiers bieden beide autobedrijven alle diensten aan die via de formule CarXpert beschikbaar zijn.

Autobedrijf Kaja (via grossier Aparts Automaterialen)
Autobedrijf Kaja eigenaar Dick Boogert: “Wij bestaan al ruim 30 jaar en hebben er goed over nagedacht om ons aan te sluiten bij een formule. Het persoonlijke contact en het elkaar helpen door zowel grossier Aparts Automaterialen als de accountmanager van CarXpert Lenneke de Kruif, gaven voor ons de doorslag om ons bij CarXpert aan te sluiten. Ook zijn wij nu klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen die er aan komen op technisch vlak en de ondersteuning daarbij van CarXpert.”

Car Service Krimpenerwaard (via grossier Jatech Automaterialen)
Car Service Krimpenerwaard is in 2017 opgericht door Jasper van der Nagel en Paul van ‘t Voort. “Wat wij voor ogen hebben binnen ons garagebedrijf is ouderwets goed onderhoud met behulp van moderne technieken. Zo beschikken wij door CarXpert over een breed assortiment diagnose apparatuur om complexe problemen snel te kunnen oplossen. Ook voor onder andere diverse motormanagement aanpassingen en chiptuning kunt u bij ons terecht.”

Eigenaar Jasper van der Nagel: “Met name door de technische ondersteuning die CarXpert ons biedt komt voor ons informatie beschikbaar om de klant nog beter te kunnen adviseren.  Dit heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule. Zo kunnen wij ons onder andere regelmatig laten bijscholen en toch allround blijven.”

Over CarXpert
De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven wereldwijd dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.