Nieuws

Twee nieuwe deelnemers voor CarXpert

CarXpert verrijkt de formule op 1 februari 2019 met twee nieuwe CarXpert deelnemers. Naast CarXpert Hendrik Travaille Autotechniek uit Franeker, stelt het garageconcept  Autobedrijf C.A. Oomen uit Sprundel ook per 1 februari aan als CarXpert deelnemer. Grossierslid Van der Ploeg heeft Hendrik Travaille Autotechniek aangesteld en Grossierlid JTC heeft Autobedrijf C.A. Oomen uit Sprundel aangesteld. Deze GroupAuto grossiers bieden deze autobedrijven alle diensten aan die via de formule CarXpert beschikbaar zijn.

Hendrik Travaille Autotechniek (via grossier Van der Ploeg)
Hendrik Travaille, Eigenaar Hendrik Travaille Autotechniek: “Wij hebben er goed over nagedacht en besloten om ons bij een formule aan te sluiten om tijd uit te sparen. Ons oog is met name op de formule CarXpert gevallen vanwege de uitgebreide marketingsupport die wij vanuit deze formule  ontvangen. Zo ontvangen wij volop ondersteuning op het gebied van social media en een professionele uitstraling richting onze klanten. Naast deze marketingsupport zullen wij ook zeker gebruik gaan maken van de vele mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning en opleidingen om goed ‘bij te blijven’ voor de toekomst.”

Autobedrijf C.A. Oomen (via grossier JTC)
Autobedrijf C.A. Oomen  wordt gerund door Ruud en Sasha Oomen.  Sinds 1962 een vertrouwd adres voor onder meer occasions, APK en onderhoud, schadereparaties, airco-reparatie en ruitreparatie of vervanging. Klantgerichtheid, service en veiligheid waarbij prijs én kwaliteit niet uit het oog worden verloren, zijn zaken die hier nog hoog in het vaandel staan.

Eigenaar Ruud Oomen: “Met name de technische ondersteuning die CarXpert ons biedt waardoor informatie vanuit dealers voor ons beschikbaar is zodat wij de klant nog beter kunnen adviseren heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule. Zo kunnen wij ons onder andere regelmatig laten bijscholen en toch allround blijven.”

Over CarXpert
De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven wereldwijd dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.