Nieuws

Twee nieuwe deelnemers voor CarXpert

CarXpert heeft de CarXpert formule begin januari al verrijkt met zes nieuwe CarXpert deelnemers. Daar kunnen nu twee deelnemers aan toegevoegd worden, namelijk: Garage Burgwal (Ruinerwold) via GroupAuto grossier Jari Techniek en Autobedrijf Stooker (Cothen) via Cody Parts. Deze GroupAuto grossiers bieden deze autobedrijven het complete dienstenpakket aan die via de formule CarXpert beschikbaar wordt gesteld.

De nieuwe CarXpert deelnemers

CarXpert Burgwal (Ruinerwold) via grossier Jari Techniek
René Burgwal, eigenaar: “Wij zijn jarenlang CarXpert Service Partner geweest. Alleen technische support vinden wij nu niet meer voldoende. We willen graag gebruik maken van alle ondersteuning die de formule CarXpert ons kan bieden. Denk aan marketing, inzet van omzetverhogende tools, maar ook facilitair. Alles in je eentje oppakken, kan niet meer! Je hebt goede support nodig!”

CarXpert Stooker (Cothen) via grossier Cody Parts
Michel Mocking, eigenaar: “Naar aanleiding van het GroupAuto congres ‘The Xperience’ afgelopen november hebben wij de keuze gemaakt om CarXpert te worden. De innovaties, zoals een telematica-oplossing, waar GroupAuto nu aan werkt, zijn belangrijk voor ons om daar straks de vruchten van te plukken.” Mede-eigenaar Didi Vonk: “Wij weten hoe belangrijk het is om voorop te blijven met technische kennis. Alle technische ondersteuning is dan ook mooi meegenomen. Daarnaast is alleen support op het gebied van techniek niet meer genoeg. We zien dan ook de vele voordelen als het gaat om alle support op het gebied van online marketing.”