Nieuws

Twee nieuwe CarXperts: Leeman en Lavrijsen

Garageformule CarXpert heeft haar netwerk wederom uitgebreid met twee nieuwe deelnemers. GroupAuto grossierlid JECE Raamsdonksveer heeft Autobedrijf Leeman uit Made aangesteld per 1 juli a.s. Autobedrijf Lavrijsen uit Hapert komt via grossier HUVA Eersel. Beide GroupAuto grossiers bieden deze klanten het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

CarXpert app en telematica
Eigenaar Nelis Leeman, Autobedrijf Leeman: “Met name de technische ondersteuning die CarXpert ons biedt in de vorm van trainingen en technische data zijn voor ons de redenen om CarXpert deelnemer te worden. Daarnaast kunnen wij ook gebruik maken van diverse aanvullende modules. Zo kunnen wij onze klanten nu voorzien van pechhulp via de CarXpert MobiliteitService. Ook krijgen we een eigen CarXpert app en kunnen we in de toekomst gebruik maken van een telematica-oplossing richting onze klanten.”

Omzet verhogende tools
Eigenaar Jeffry Lavrijsen, Autobedrijf Lavrijsen: “Ons spreekt de technische ondersteuning, die CarXpert ons biedt, aan. Zo kunnen we gebruik maken van trainingen en technische data. Ook de hoeveelheid ondersteuning op marketinggebied en het inzetten van omzet verhogende tools is een niet te missen onderdeel waar wij graag optimaal gebruik van gaan maken.”