Nieuws

Samenwerking tussen Eurogarage Nederland B.V. en NieuweStroom

Samenwerking met NieuweStroom: blijven besparen op energie
Wilt u weten of u in uw autobedrijf kunt blijven besparen op energieverbruik? Als formuledeelnemer kunt u profiteren van de samenwerking tussen Eurogarage Nederland B.V. (onderdeel van GroupAuto Nederland B.V.) en NieuweStroom. NieuweStroom is de innovatieve energiepartner die ondernemers blijvend laat besparen. Met een slimme en 100% eerlijke inkoop en met handige tools die u de juiste kennis geven. En dat met behoud van vrijheid.

De voordelen
Hieronder de voordelen voor u op een rij:

Uw vrijheid en vertrouwen voorop
Geen vaste contracten en opzegboetes, maar een betrouwbare samenwerking met behoud van vrijheid.

Blijvend voordeel door slimme inkoop
De daghandelsbeurs is volgens historische marktanalyse al minimaal 7 jaar tussen de 5-20% goedkoper dan de lange termijnbeurs, waar vaste prijzen verhandeld worden.

Een 100% eerlijke energiepartner: de basis voor een prettige samenwerking
U heeft inzicht in de inkoopprijzen en NieuweStroom is open over de geringe vaste opslag die u per kWh/m³ betaalt.

U weet hoe het écht zit en krijgt totale controle
Real-time inzicht in uw werkelijke verbruik, de beursprijzen en persoonlijk sluimerverbruik. Uit te breiden met nog meer besparingstools.

U helpt kosteloos mee aan de Nederlandse energietransitie
Dynamische prijzen zorgen voor betere spreiding van vraag en aanbod op het energienet. Essentieel vanwege het steeds duurzamere aanbod van zonne- en windenergie. Zo voorkomen we grote maatschappelijke investeringen in het energienet die de energietransitie vertragen.

Geld verdienen en duurzaam bedrijfsimago met Eerlijk Laden
NieuweStroom brengt slimme ondernemers unieke laadpalen waarmee u niet alleen voordeliger uw elektrische auto oplaadt, maar ook die van gastladers. Eerlijk Laden biedt niet alleen een besparing, maar geeft u zelfs de mogelijkheid extra inkomsten te verdienen.

Meer informatie
Wilt u weten hoeveel voordeel u met uw bedrijf via onze samenwerking met NieuweStroom kunt behalen? Stuur dan even een mail naar info@groupauto.nl.