Nieuws

Per 1 oktober maar liefst vijf nieuwe deelnemers voor CarXpert

Per 1 oktober 2018 mag de formule CarXpert vijf nieuwe deelnemers in haar netwerk verwelkomen. Vorige maand waren dat er drie, waarmee de teller van nieuwe toetreders in 2018 op 23 staat. AES verwelkomt Autobedrijf Hoekstra uit Langelille en Jari Techniek Auto- en Camperbedrijf Kraak (Oldemarkt). Grossier Cody Parts laat Autobedrijf De Kruif (Schalkwijk) toetreden en grossier Bachaus MH Carcenter uit Brunssum. Grossier Elmu stelt VDB Auto’s uit Ochten aan. Deze autobedrijven ontvangen volop support vanuit de formule CarXpert.

De nieuwe CarXpert deelnemers

CarXpert Hoekstra (Langelille) via grossier AES

Eigenaar Wieger Hoekstra: “Via CarXpert kunnen wij van veel faciliteiten gebruik maken. Belangrijk is dat wij zelf bepalen wat we willen inzetten en daarbij volop support vanuit CarXpert ontvangen. Naast een uitgebreide technische ondersteuning heeft CarXpert ook vele mogelijkheden om onze marketing activiteiten te ondersteunen. Dat kan ons veel tijd besparen, waardoor wij focus kunnen houden op onze klanten en werkplaats!”

CarXpert Auto- en Camperbedrijf Kraak (Oldemarkt) via grossier Jari Techniek
Eigenaar Ruud Kraak: “CarXpert is voor ons een belangrijke aanvulling als het gaat om het optimaliseren van onze bedrijfsvoering in alle facetten. Naast uitgebreide technische en marketingsupport voorziet deze formule ons ook in het verder optimaliseren van onze omzet. Kortom: een mooie aanvulling op ons bedrijf.”

CarXpert De Kruif (Schalkwijk) via grossier Cody Parts
Eigenaar Wilco de Kruif: “In CarXpert zien wij een belangrijke partner als het gaat om het optimaliseren van onze bedrijfsvoering in alle facetten. Naast uitgebreide technische en marketingsupport voorziet deze formule ons ook in facilitaire ondersteuning. Het aanbieden van pechhulpservice aan onze klanten door heel Europa is daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast draait nu een pilot op het gebied van telematica waar we later ook gebruik van kunnen maken. Kortom: CarXpert biedt ons toegevoegde waarde. Voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst!”

CarXpert MH Carcenter (Brunssum) via grossier Bachaus
Eigenaar Marco Hellebrand: “Het is belangrijk om onze kennis in de werkplaats op een hoog niveau te blijven houden. CarXpert biedt ons de juiste opleidingen, zodat onze monteurs volledig bijblijven op het gebied van kennis en techniek. Daarnaast willen wij graag gebruik maken van de collectiviteitsvoordelen die CarXpert te bieden heeft. Zo hebben wij de mogelijkheid om een pechhulpservice door heel Europa aan te bieden aan onze klanten.”

CarXpert VDB Auto’s (Ochten) via grossier Elmu
Eigenaar Berto van den Berg: “Wij hebben getekend voor de formule CarXpert van GroupAuto. Wij zien dat deze formule vol gas geeft op het gebied van opleidingen, trainingen en marketing. Bovendien hangt ons als vrije garagist een uitdaging boven ons hoofd op het gebied van telematica. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat GroupAuto op dit gebied met de juiste oplossingen gaat komen voor ons autobedrijf.”