Nieuws

Nieuwe deelnemer voor AUTOEXCELLENT

Autobedrijf Henk Kelly uit Ruinen treedt toe.

Via GroupAuto grossierslid Jari Techniek is Autobedrijf Henk Kelly uit Ruinen per 1 april jl. toegetreden tot de premium full service werkplaatsformule AUTOEXCELLENT. Autobedrijf Henk Kelly startte in 1969 in Ruinen met de reparatie en verkoop van auto’s. Nu is dit autobedrijf uitgegroeid tot een groot garagebedrijf met tankstation en een verkoopplein. Volgend jaar viert dit bedrijf haar 50-jarig jubileum.

Over AUTOEXCELLENT Henk Kelly
Autobedrijf Henk Kelly biedt als multimerken specialist diverse diensten aan, zoals onderhoud van alle merken auto’s, APK, aircoservice, winter- en zomerbandenservice, motorVac-reiniging, verversen transmissie-olie, herstel ruitschade, schadeafhandeling en uitlijnen. Daarnaast verkoopt dit autobedrijf nieuwe en gebruikte auto’s en kan er 24/7 getankt worden via het Avia Xpress tankstation.

Klaar voor de toekomst
Eigenaar Jeroen Kelly: “Wij bestaan volgend jaar maar liefst 50 jaar! We hebben heel wat ontwikkelingen binnen ons autobedrijf meegemaakt en zien nu de innovaties elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Voor een universeel autobedrijf is het onmogelijk om alles zelf nog te willen doen. Het is belangrijk om een goede focus te houden op het klantencontact en de werkplaats. De rest pakken we samen op met een partner die ons de juiste support biedt. Via de formule AUTOEXCELLENT ontvangen we volop support als het gaat om marketing, social media, mogelijkheden om up-to-date te blijven als het gaat om technische kennis van onze monteurs en gebruik maken van omzet verhogende tools. Ook worden er voor ons diverse oplossingen ontwikkeld waar wij op termijn de vruchten van plukken, zoals telematica. Je moet als autobedrijf zorgen dat je ook klaar voor de toekomst bent en blijft!”