Nieuws

KROON-oil leverancier van het jaar bij GroupAuto

Tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarsdiner van GroupAuto Nederland, met 170 aanwezigen werden de GroupAuto leveranciers van het jaar bekend gemaakt. In drie categorieën zijn de partnerleveranciers over 2018 beoordeeld op performance door alle GroupAuto grossiersleden. Kroon-Oil ging er vandoor met de hoofdprijs: Overall leverancier van GroupAuto Nederland over het jaar 2018. Zij hadden de beste groeiqoute van alle leveranciers in 2018. 

Jari Techniek en JTC in de prijzen
Jari Techniek Hoogeveen behaalde de eerste plek bij Meest Actieve Grossier en scoorde bovendien ook erg hoog bij de categorie Marketingsupport. De grossier van het jaar titel ging naar JTC Roosendaal/Etten Leur die de hoogste groeicijfers had van alle grossiers, gevolgd door respectievelijk Jagersma Drachten en Van der Ploeg Franeker.

Van den Ban & Fource
Volgens GroupAuto directeur Freek Blekxtoon is de uitslag logisch kijkend naar de hierboven genoemde punten. Bij de GroupAuto leveranciers heeft Kroon-Oil zich sterk doorontwikkeld en aantoonbaar marktaandeel gewonnen in de garagewereld. Ook bij hoofdleverancier Fource blijft de groei er stevig in zitten, zij kregen dan ook de derde prijs gekeken naar de groei over vorig jaar. Bandenleverancier Van de Ban – Reedijk kreeg de tweede prijs nadat ook 2018 weer een erg vruchtbare samenwerking heeft laten zien met de GroupAuto leden.

Over de verkiezing
Elk jaar worden de GroupAuto partnerleveranciers beoordeeld door de grossiers; uit de beoordelingen komen ook verbeterpunten naar voren die ertoe leiden dat GroupAuto met betreffende leveranciers continu werkt aan een nog betere performance.