Nieuws

Holdinga Automotive sluit zich aan bij AUTOEXCELLENT

Holdinga Automotive uit Almere sluit zich per 1 oktober 2019 aan bij AUTOEXCELLENT. Het autobedrijf is door GroupAuto grossierslid Harry Banis aangesteld bij de full service werkplaatsformule.

Over AUTOEXCELLENT Holdinga Automotive
Holdinga Automotive startte in 1996 in Almere met de reparatie en verkoop van auto’s. Vandaag de dag biedt het autobedrijf als multimerkenspecialist diverse diensten aan, zoals onderhoud van alle merken auto’s, APK, aircoservice, bandenservice, ruitschadeherstel, schadeafhandeling en uitlijnen. Daarnaast verkoopt het bedrijf nieuwe en gebruikte auto’s.

Aansprekende formule en technische ondersteuning
“Wij bestaan al bijna 25 jaar en zijn al vanaf het begin klant bij Harry Banis”, zegt eigenaar Nico Holdinga. “We zijn blij ons als universeel autobedrijf aan te sluiten bij AUTOEXCELLENT. Vanuit de formule krijgen we professionele ondersteuning op het gebied van (online) marketing en techniek en gaan we gebruik maken van omzetverhogende tools. Daarnaast houden onze monteurs hun kennis up-to-date dankzij de trainingen die zij kunnen volgen. Zo kunnen wij ons goed focussen op de werkplaats en onze klanten.”

Over AUTOEXCELLENT
AUTOEXCELLENT is een solide premium werkplaatsconcept voor de grotere werkplaatsen. De formule wil de klanten van het autobedrijf een eenduidig service- en kwaliteitsniveau bieden. Dat is er de reden van dat een AUTOEXCELLENT autobedrijf aan strenge eisen moet voldoen en continu aan technologie en innovatieve oplossingen moet werken. Dit allemaal om een optimale dienstverlening aan klanten te kunnen waarborgen. Service, kwaliteit en prijs zijn de belangrijkste pijlers voor een hoge klanttevredenheid.
Sinds 2013 is AUTOEXCELLENT in Duitsland geëxploiteerd door de Duitse grossiersgroepen Coparts Autoteile GmbH en Select AG. GroupAuto Nederland B.V. heeft deze AUTOEXCELLENT licentie exclusief voor Nederland verworven.