Nieuws

Govers Automaterialen Tholen naar GroupAuto

Govers Automaterialen heeft besloten zich per direct aan te sluiten bij de grossiersorganisatie GroupAuto Nederland. Het bedrijf, al 32 jaar actief in Zeeland en West Brabant, was tot nu toe aangesloten bij de klantenclub API van Doyen.

Freek Blekxtoon van GroupAuto is verheugd dat Govers heeft besloten om zich aan te sluiten. Zeeland was de laatste provincie waar GroupAuto nog niet goed was vertegenwoordigd. Dat is nu ingevuld. Blekxtoon verwacht dat er binnenkort nog meer grossiers zullen toetreden.

Zeer goede afweging
Chris Govers, eigenaar van Govers Automaterialen: “We hebben een periode van ruim twee jaar genomen om ons te oriënteren op de toekomst. Met alles wat er al in grossiersland is gebeurd en alles wat er wellicht nog gaat komen, voelt aansluiting bij GroupAuto goed. Het is een dynamische club van ondernemers, die goed weet hoe je samen sterk staat en hoe je samenwerkt. De eigen garageformules CarXpert en AUTOEXCELLENT, het DiagnoseXpert trainingsprogramma en de goede eigen ICT-oplossingen zijn absoluut voor ons van meerwaarde. We hebben veel gesprekken gehad met alle relevante alternatieve marktpartijen en hebben nu eindelijk de finale keuze gemaakt. Een langdurige, maar zeer zeker goede afweging.”

Over Govers Automaterialen
Govers automaterialen is opgericht in mei 1986. Nu is Govers Automaterialen totaalgrossier van automaterialen in de omgeving geworden. De magazijninhoud is uitgegroeid tot meer dan 10.000 kubieke meter inhoud, met daarin een enorme voorraad aan artikelen. Er is een eigen bezorgservice die zorgt voor de snelle levering. Ondanks de groei is de persoonlijke aandacht altijd gebleven. Het enthousiaste team van verkopers, bezorgers en magazijnmedewerkers zorgt ervoor dat u snel het juiste onderdeel voor de juiste prijs krijgt.