Nieuws

Garageconcept CarXpert verwelkomt Kester Autoservice uit Emmen

Garageformule CarXpert heeft Kester Autoservice uit Emmen verwelkomt in haar netwerk. GroupAuto grossierlid G.E.A uit Emmen heeft Kester Autoservice uit Emmen per 1 november jl. aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

De toegevoegde waarde van CarXpert
Eigenaar Nick Kester, CarXpert Kester Autoservice: “We zijn enthousiast over de klantenapp, de uitgebreide folderserie en de hoeveelheid socialmediasupport van CarXpert. Deze uitgebreide marketingsupport is voor ons de reden geweest om via onze grossier G.E.A in de formule CarXpert te stappen. Op het gebied van techniek ontvangen wij diverse trainingen, waardoor onze kennis in de werkplaats up-to-date blijft. Ook de collectiviteitsvoordelen gaat ons veel geld besparen, maar ook opleveren. De toegevoegde waarde van CarXpert is voor ons autobedrijf groot.”

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.