Nieuws

Garage Rocar treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Garage Rocar uit Utrecht heeft zich per 1 april jl. aangesloten bij garageformule CarXpert. Dit garagebedrijf is door GroupAuto grossierlid Record Auto Onderdelen uit Utrecht aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op marktontwikkelingen en de toekomst
Eigenaar Sidi Lourizen, Garage Rocar: “Wij bestaan 20 jaar en verwachten via CarXpert te professionaliseren. Dit is nodig om met het oog op de marktontwikkelingen op het gebied van techniek en de toename van het aantal lease-auto’s up to date te kunnen zijn. Daarom is dit voor ons het juiste moment om ons aan te sluiten bij een formule. Zo zorgt deze formule ervoor dat onze wij onze organisatie op het gebied van marketing en techniek kunnen professionaliseren. Voor ons is dit de grote toegevoegde waarde die CarXpert ons biedt voor onze klanten.”

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zelfstandig zijn en zorgt ervoor dat een autobedrijf alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. CarXpert heeft inmiddels meer dan 6.380 universele autobedrijven in Europa aangesloten die inzien dat aansluiting bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.