Nieuws

Garage Metropool wordt AUTOEXCELLENT

Op 1 oktober 2019 sluit Garage Metropool uit Rotterdam zich aan bij AUTOEXCELLENT. GroupAuto grossierslid Aparts stelde het garagebedrijf aan bij de premium werkplaatsformule.

Over Garage Metropool
Garage Metropool is een full service garagebedrijf in Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en schadeherstel voor vrijwel alle automerken. Ook biedt het garagebedrijf zakelijke oplossingen, van wagenparkbeheer tot totaal onderhoud van een vloot.

Full service autobedrijf
“Onze klanten kunnen bij ons terecht voor vakkundige reparaties en onderhoud aan vrijwel ieder merk auto. We vervangen alleen onderdelen die écht vervangen moeten worden en altijd in overleg. Door transparant te zijn en goede service te bieden, hebben wij al jaren tevreden klanten”, aldus DGA Peter Leenheer. “Met het oog op de toekomst hebben wij ons aangesloten bij AUTOEXCELLENT. Dankzij de trainingen en de support die wij krijgen op het gebied van techniek en marketing blijven onze klanten verzekerd van goede service en kwaliteit.”

Over AUTOEXCELLENT
AUTOEXCELLENT is een solide premium werkplaatsformule voor de grotere autobedrijven. De formule wil de klanten van het autobedrijf een eenduidig service- en kwaliteitsniveau bieden. Dat is er de reden van dat een AUTOEXCELLENT autobedrijf aan strenge eisen moet voldoen en continu aan technologie en innovatieve oplossingen moet werken. Dit allemaal om een optimale dienstverlening aan klanten te kunnen waarborgen. Service, kwaliteit en prijs zijn de belangrijkste pijlers voor een hoge klanttevredenheid.
Sinds 2013 is AUTOEXCELLENT in Duitsland geëxploiteerd door de Duitse grossiersgroepen Coparts Autoteile GmbH en Select AG. GroupAuto Nederland B.V. heeft deze AUTOEXCELLENT licentie exclusief voor Nederland verworven.