Nieuws

Drie nieuwe CarXpert deelnemers

CarXpert heeft op 1 april jl. haar netwerk uitgebreid met drie universele garagebedrijven. De nieuwe deelnemers van de internationale garageformule zijn aangedragen door grossiers uit het netwerk van GroupAuto Nederland.

Nieuwe formuledeelnemers
CarXpert Autobedrijf Verhoef uit Beusichem werd door Koren AutoParts aangesteld als CarXpert. CarXpert Autobedrijf van der Veen uit Dedemsvaart is aangesteld door Jari Techniek en CarXpert Van der Borst Technics uit Etten-Leur door JTC Automaterialen.

Support
Formuledeelnemers ontvangen vanuit de CarXpert formule support op het gebied van techniek en marketing. Zoals een brede selectie aan technische trainingen, online toegang tot technische gegevens, collectieve kortingen, technische ondersteuning, MobiliteitService en marketingmateriaal.

We support workshops
Daarnaast worden de bedrijven gratis aangesloten op de WESP-database, via het initiatief We support workshops. Om autobedrijven te ondersteunen in tijden van Corona kunnen zij via WESP wekelijks de temperatuur van hun werkplaats meten. Elk garagebedrijf krijgt via Skype of telefonisch uitleg over de cijfers, en tips en adviezen om bepaalde zaken op te pakken. ’s Avonds is er ook een gratis spreekuur voor bedrijven die vragen hebben.

CarXpert netwerk
Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 6.740 garages bij de formule aangesloten en het CarXpert netwerk groeit ieder jaar.