Nieuws

Autoservice Wiegbrug sluit zich aan bij garageconcept CarXpert

Garageformule CarXpert gaat wederom haar netwerk uitbreiden met een nieuwe deelnemer. GroupAuto grossierlid Autotechnica heeft Autoservice Wiegbrug uit Amsterdam aangesteld per 1 januari a.s. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

CarXpert Autoservice Wiegbrug (Amsterdam) via grossier Autotechnica
Eigenaar Robert van den Bergh van Autoservice Wiegbrug: “Voor ons zijn de uitgebreide technische ondersteuning en de grote hoeveelheid marketingsupport de redenen geweest om via onze grossier in de formule CarXpert te stappen. Door alle extra support kunnen wij de juiste focus op de werkplaats en klanten houden. Daarnaast is het onmogelijk om als individueel autobedrijf met alle ontwikkelingen mee te gaan. Als autobedrijf moet je dat ook niet meer willen, maar een goede internationale samenwerkingspartner zoeken. Voor ons is dat CarXpert geworden.”

Over CarXpert
De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.