Nieuws

Autoservice René Looy treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Autoservice René Looy uit Noordwolde heeft zich per 1 december jl. aangesloten bij garageformule CarXpert. Dit autobedrijf is door GroupAuto grossierlid Jabo Automaterialen uit Oosterwolde aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op klanten en werkplaats
Eigenaar René Looy, Autoservice René Looy: “Via CarXpert verwachten we dat we onze klanten nog beter van dienst zijn. Zo zorgt deze formule ervoor dat onze monteurs via technische trainingen up-to-date blijven om zo alle auto’s toch goed te kunnen blijven onderhouden en repareren. Daarnaast kunnen we via CarXpert onze klanten voorzien van gratis MobiliteitService oftewel 24/7 service bij pech door heel Europa. Naast alle marketingmaterialen, biedt ook de CarXpert app toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.