Nieuws

Autogarage R. Miedema treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Autogarage R. Miedema uit Stiens sluit zich per 1 april aan bij garageformule CarXpert. Dit autobedrijf is door GroupAuto grossier Ype Kramer Automaterialen uit Leeuwarden aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op klanten en elektronica
Eigenaar Roel Miedema, Autogarage R. Miedema: “Via CarXpert verwachten we dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De formule zorgt ervoor dat wij via technische trainingen up-to-date blijven. Ook biedt CarXpert ons oplossingen voor de toekomst met het oog op het veranderende wagenpark op het vlak van elektronica en telematica.”

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.400 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.