Nieuws

Autobedrijf Kamstra wordt AUTOEXCELLENT

Autobedrijf Kamstra uit Makkum gaat vanaf 1 juni a.s. deelnemen aan de premium full service werkplaatsformule AUTOEXCELLENT. GroupAuto grossierslid Van Der Ploeg uit Franeker heeft dit autobedrijf aangedragen.

Over AUTOEXCELLENT Kamstra
Autobedrijf Kamstra, opgericht in 1990, bestaat inmiddels 28 jaar en is gespecialiseerd in alle merken auto’s, bedrijfswagens, campers, trailers en aanhangwagens. Dit autobedrijf biedt service op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud van alle merken auto’s, APK keuringsstation, aircoservice (montage en onderhoud), ruitreparatie (totale vervanging en reparatie) en schadeherstel (alle merken). Vanaf 1 juni a.s. mag Kamstra zich AUTOEXCELLENT Kamstra noemen.

Klanten verdienen nog meer aandacht
Autobedrijf Kamstra wordt gerund door Jan Kamstra. Hij geeft aan dat het bedrijf in 28 jaar tijd heel wat ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Nu is het meer dan ooit zaak om goed bij te blijven in de snelheid van veranderingen. Via alle ondersteuning die hij vanuit AUTOEXCELLENT ontvangt, is hij ervan overtuigd dat hij zijn bedrijf nog toekomstbestendiger kan maken. Hierdoor blijft hij in staat om alle klanten snel en een kwalitatief hoogstaande service aan te bieden. Zo ontvangt hij technische ondersteuning en worden monteurs continu bijgeschoold. Daarnaast ontvangt hij volop online marketingsupport om klanten aan zich te binden. Denk aan socialmedia-ondersteuning en het inzetten van de AUTOEXCELLENT app richting alle klanten. In de nabije toekomst kan hij gebruik maken van een telematica-oplossing. Jan is ervan overtuigd dat hij via AUTOEXCELLENT de vruchten gaat plukken.