Nieuws

Autobedrijf Henk de Jong treedt toe tot werkplaatformule CarXpert

Autobedrijf Henk de Jong uit Tzummarum sluit zich per 1 maart aan bij garageformule CarXpert. Dit autobedrijf is door GroupAuto grossierlid Van der Ploeg Automaterialen uit Franeker aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op klanten en werkplaats
Eigenaar Henk de Jong, Autobedrijf Henk de Jong: “Het mooie van het aansluiten bij de formule CarXpert is dat onze monteurs continu bijgeschoold worden. Wanneer klanten komen met nieuwere auto’s, dan kunnen wij hen ook goed verder helpen omdat we de kennis hebben en werken met erkende apparatuur. Daarnaast kunnen we onze klanten blij maken met onze pechhulpservice via CarXpert. Wanneer klanten onverhoopt autopech hebben, worden zij in maar liefst in 44 landen in Europa geholpen.”

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.