Nieuws

Autobedrijf Dyna treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Autobedrijf Dyna uit Leeuwarden heeft zich per 1 juli jl. aangesloten bij garageformule CarXpert. Dit garagebedrijf is door GroupAuto grossierlid Ype Kramer uit Leeuwarden aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op marktontwikkelingen en de toekomst
Autobedrijf Dyna: “ In de meer dan 10 jaar die wij bestaan heeft de nadruk voornamelijk gelegen op APK keuringen, onderhoud, zomercheck en wintercheck van de auto’s voor onze trouwe klanten. Door ons aan te sluiten bij CarXpert krijgen wij aanvullend de beschikking over technische ondersteuning en professionele marketing”. Klaar voor de toekomst en nog completer. Een grote toegevoegde waarde voor onze klanten.


Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn eigen gezicht behouden en zelfstandig zijn. En  zorgt ervoor dat een autobedrijf alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. CarXpert heeft inmiddels meer dan 6.380 universele autobedrijven in Europa aangesloten die inzien dat aansluiting bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.