Nieuws

Autobedrijf Borgo kiest voor CarXpert

Autobedrijf Borgo uit Ridderkerk kiest voor aansluiting bij CarXpert. De universele garage is per 1 oktober jl. door GroupAuto grossier Haga aangesteld bij de garageformule.

Autobedrijf Borgo heeft zich met het oog op de toekomst aangesloten bij CarXpert. Het bedrijf, gespecialiseerd in alle merken auto’s en bedrijfswagens, blijft zelfstandig hun zaken doen. De garageformule biedt hen daarbij optimale ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing.

Eigenaar Arco Borgo richtte Autobedrijf Borgo op in 2009. Na jaren gewerkt te hebben in de autobranche besloot hij de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Inmiddels bestaat het team uit vijf mensen. “Samen besteden wij veel zorg en aandacht aan alles in en rondom auto’s en bedrijfwagens. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden”, zegt Arco Borgo. “Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weten onze klanten altijd waar zij aan toe zijn.”