Nieuws

Autobedrijf Blom treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Autobedrijf Blom uit Enspijk heeft zich per 1 maart jl. aangesloten bij garageformule CarXpert. Dit autobedrijf is door GroupAuto grossierlid Koren Autoparts uit Geldermalsen aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op onderhoud, garantie en betrouwbaarheid
Eigenaar Corné Blom: “Via CarXpert verwachten we dat de marketingondersteuning ons erg gaat helpen om klanten te informeren en te laten zien waar wij goed in zijn. Zo zorgt deze formule ervoor dat onze monteurs via trainingen up-to-date blijven om auto’s van klanten goed te kunnen blijven onderhouden en repareren. Daarnaast kunnen we via CarXpert onze klanten voorzien van een voordelige MobiliteitService oftewel 24/7 pechhulpservice bij pech door Europa.”

Over CarXpert
De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.