Nieuws

Autobedrijf APK Totaal sluit zich aan bij werkplaatsformule CarXpert

Autobedrijf APK Totaal uit Bergen op Zoom heeft zich per 1 april jl. aangesloten bij garageformule CarXpert. Dit autobedrijf is door GroupAuto grossierlid Govers Automaterialen uit Tholen aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op marketing en trainingen
Eigenaar Fethi Kizilboga, APK Totaal: “Via CarXpert staan wij samen sterk. Zo krijgen wij professionele marketingondersteuning en technische trainingen zodat wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Ook kunnen wij vanaf nu private lease tegen gunstige voorwaarden aanbieden.”

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken onderhoudt, verkoopt en repareert. Een CarXpert autobedrijf maakt deel uit van meer dan 6.370 universele autobedrijven in Europa die inzien dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van marketing en techniek. Precies die gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde inzien van investeren in de klant en de monteur.