Nieuws

Auto Meijer treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Auto Meijer uit Burgum sluit zich per 1 april aanstaande bij garageformule CarXpert. Dit autobedrijf is door GroupAuto grossier Ype Kramer Automaterialen uit Leeuwarden aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op betrouwbaarheid en marketing
Focus op betrouwbaarheid en marketing. Eigenaar Freerk Meijer: “Ype Kramer is al jarenlang onze leverancier en een goede relatie die levert tegen de juiste condities. Wij hebben natuurlijk meer formules bekeken en voor ons gaven de marketing en technische ondersteuning, de aankleding van ons pand en de bekendheid en betrouwbaarheid van CarXpert de doorslag. Bovendien het vertrouwen om meer klanten te krijgen en klaar te zijn voor de toekomst.

Volgens Freek Blekxtoon, directeur bij GroupAuto, zit de pijplijn voor nieuwe CarXperts erg vol. De GroupAuto grossiers zijn actief en er is veel interesse in deze internationale formule. Blekxtoon: “ Wij hebben fors ingezet op groei, en dat blijkt goed aan te slaan. Later dit jaar organiseren wij ook weer een Techniek congres waar we alles beschikbaar hebben waarmee we universelen kunnen ondersteunen. Internationaal groeit het netwerk ook snel, en met ons recent gelanceerde platform Compasso verwachten wij snel nog meer formuledeelnemers te kunnen aanstellen”. CarXpert heeft in Nederland ruim 130 deelnemers, en wil snel groeien naar meer dan 250.