Nieuws

Auto Graveland treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Auto Graveland uit Putten sluit zich per 1 april aan bij garageformule CarXpert. Dit autobedrijf is door GroupAuto grossier A28 Autotechniek uit Nijkerk aangesteld als CarXpert. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

Focus op ondersteuning en marketing
Eigenaar Johan Graveland, Auto Graveland: “Via CarXpert worden wij samen sterker. Zo krijgen wij ondersteuning op het gebied van marketing, social media en nieuwsbrieven. Daarnaast biedt CarXpert ons ook oplossingen voor de toekomst. Wij maakten altijd al gebruik van WESP voor onze werkplaatsanalyse. Nu wij lid zijn van CarXpert is dit voor ons financieel nog veel aantrekkelijker geworden.”

Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 6.370 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.