Nieuws

Auto Doe Barneveld treedt toe tot werkplaatsformule CarXpert

Auto Doe uit Barneveld sluit zich per 1 augustus aanstaande aan bij werkplaatsformule CarXpert. Dit garagebedrijf dat ook al CarXpert is in Amersfoort is door GroupAuto grossierlid A28 uit Nijkerk aangesteld. De GroupAuto grossier biedt deze klant het uitgebreide dienstenpalet van de werkplaatsformule CarXpert aan.

Focus op marketing en mobiliteit
Eigenaar Edwin van de Bor van Auto Doe in Barneveld: “ In ons filiaal in Amersfoort ligt de nadruk op de werkplaats en hier in Barneveld op betrouwbare occasions. Zo vullen beide bedrijven elkaar mooi aan en is er een totaalpakket voor de klant. Door ons filiaal in Barneveld aan te sluiten bij CarXpert profiteren wij via CarXpert nog meer van de lokale marketingondersteuning en MobiliteitService.”. Klaar voor de toekomst en nog completer. Een grote toegevoegde waarde voor onze klanten.


Over CarXpert

De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn eigen gezicht behouden. Ook blijft het autobedrijf zelfstandig. CarXpert zorgt ervoor dat een autobedrijf alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren en heeft inmiddels meer dan 6.380 universele autobedrijven in Europa aangesloten. Autobedrijven zien dat aansluiting bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de klant en de monteur.