Nieuws

Nieuwe deelnemers voor garageformule CarXpert

Op 1 januari 2020 zijn er zeven nieuwe deelnemers aangesloten bij de internationale garageformule CarXpert. De universele garagebedrijven zijn aangedragen door grossiers uit het netwerk van GroupAuto Nederland.

Nieuwe deelnemers

Autoservice Alteveer is door grossier Jari Hoogeveen aangesteld als CarXpert. TRW Service is aangesteld door Van der Ploeg Automaterialen en Autobedrijf Augustinus door IGA.

Autoservice van der Baan (via Ype Kramer), Autobedrijf Koerhuis (via Jari Hoogeveen), Autoservice Meursing (via Jari Assen) en Garage Klein (via AES Emmeloord) zijn door hun grossiers binnen de formule aangesteld als CarXpert Service Partner.

Zelfstandig zakendoen

De formule CarXpert biedt universele garagebedrijven ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Daarnaast kan de formule garagebedrijven helpen om meer omzet te genereren door voordelig gebruik te maken van de omzetverhogende tool WESP. Deze ondersteuning biedt een grote meerwaarde voor de nieuw aangesloten bedrijven, zo geven zij aan. Ze kunnen op deze manier zelfstandig zaken blijven doen en investeren in hun monteurs en klanten, zonder het eigen gezicht te verliezen.

Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 6.740 garages bij de formule aangesloten en het CarXpert netwerk groeit ieder jaar.