Nieuws

2018 start met zes nieuwe deelnemers voor CarXpert

CarXpert verrijkt de formule begin 2018 gelijk met zes nieuwe CarXpert deelnemers. Zo komt Koren Autoparts met Autobedrijf De Hagen (met vestigingen in Vianen en Leerdam). Grossierslid Ype Kramer heeft Autobedrijf Ekema (Marrum) aangesteld. Veltink heeft Autobedrijf Henri Dijk (Vroomshoop) toe laten treden tot de werkplaatsformule en Riro Techniek (Purmerend) komt via Autotechnica. Deze GroupAuto grossiers bieden deze autobedrijven alle diensten aan die via de formule CarXpert beschikbaar zijn. Tot slot heeft Jari Techniek Autoservice Smilde (Smilde) aangesteld als CarXpert Service Partner.

De nieuwe CarXpert deelnemers

CarXpert De Hagen (Leerdam) via grossier Koren Autoparts
Mels van Snippenberg, eigenaar: “Wij willen al langere tijd onze beide vestigingen laten aansluiten bij een garageformule. De keuze is gevallen op CarXpert van GroupAuto. Deze formule biedt alles op het gebied van opleidingen, trainingen en marketing. Ook de collectiviteitsvoordelen die CarXpert te bieden heeft, zijn legio. Zo hebben wij de mogelijkheid om een 24/7 pechhulpservice door heel Europa aan te bieden aan onze klanten. Ook daar kunnen wij flink gebruik van maken.”

CarXpert De Hagen (Vianen) via grossier Koren Autoparts
Bart van Snippenberg, bedrijfsleider: “Naast alle support vanuit CarXpert hangt alle universele autobedrijven een andere grote uitdaging boven het hoofd, namelijk telematica. Wij hebben er alle vertrouwen in dat GroupAuto op dit gebied met de juiste oplossingen gaat komen voor onze vestigingen.”

CarXpert Autobedrijf Ekema (Marrum) via grossier Ype Kramer
Hieltsje Ekema, eigenaar: “Voor ons heeft het brede opleidingspakket, dat CarXpert ons kan bieden, de doorslag gegeven om via onze grossier in deze formule te stappen. Onze monteurs kunnen zo volledig bijgespijkerd worden en bijblijven op het gebied van techniek. Dat is belangrijk om de steeds complexere automotive vraagstukken op te kunnen lossen.”

CarXpert Henri Dijk (Vroomshoop) via grossier Veltink
Henri Dijk, eigenaar: “Naast de uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing en het verhogen van onze omzet, heeft CarXpert ook vele opleidingsmogelijkheden. Onze monteurs staan te springen om daar gebruik van te maken. Ik kan dat als eigenaar ook alleen maar omarmen. Natuurlijk is het fijn dat we ook marketingsupport ontvangen. Je moet tegenwoordig niet alles meer zelf willen doen.”

CarXpert Riro Techniek (Purmerend) via Autotechnica
Robin van der Mark, eigenaar: “Wij hebben lang gezocht naar een samenwerking waarin wij onze eigen identiteit konden behouden: de wel bekende lusten, maar niet de lasten. CarXpert ondersteunt ons in marketing en social media. Daarnaast is CarXpert een goede partner in het opleidingstraject, zodat wij ons kennisniveau in de werkplaats hoog kunnen houden.”

CarXpert Service Partner
Via Jari Techniek is Autoservice Smilde (in Smilde) toegetreden tot het CarXpert netwerk als CarXpert Service Partner.

Over CarXpert
De formule CarXpert laat het autobedrijf zijn wat het is: een autobedrijf dat alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren. Dit alles zonder het eigen gezicht te verliezen. Een CarXpert autobedrijf is één van de meer dan 5.600 universele autobedrijven in Europa dat inziet dat aansluiten bij een goede formule onontbeerlijk is voor de toekomst. CarXpert biedt ondersteuning op het gebied van techniek en marketing, exact de gebieden waar een autobedrijf geld verdient. CarXpert bestaat uit sterke ondernemers die willen samenwerken en die de meerwaarde zien van investeren in de monteur en de klant.